Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl

Aluminium overkapping

Wilt u een aluminium overkapping aanschaffen? Dan bent u bij Style Garden uit Doorn aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in overkappingen. Bij Style Garden vindt u aluminium overkappingen van de merken Verasol en Weinor. Het grote voordeel van een overkapping is dat u hierdoor langer kunt genieten van uw tuin. Benieuwd? Breng dan eens een bezoek aan onze verrassende en uitgebreide showroom. Onze specialisten staan hier voor u klaar en helpen u graag verder. 

Aluminium overkapping

De voordelen van een aluminium overkapping
Een aluminium overkapping heeft verschillende voordelen. Zo is aluminium ten eerste een duurzame keuze. Dit komt omdat het materiaal lang mee gaat, zeker wanneer het voorzien is van een poedercoating en het daarnaast niet roest of schimmelt. Ook heeft een aluminium overkapping weinig onderhoud nodig en hoeft deze alleen af en toe schoon gemaakt te worden. Aluminium is licht van gewicht waardoor er weinig staanders nodig zijn wat een ruimtelijke, luxe en strakke uitstraling geeft. Dit zorgt voor maximaal lichtinval en leefruimte. 

Aluminium overkapping uitbreiden naar tuinkamer
Door uw aluminium overkapping uit te breiden met glazen schuifwanden kunt u nog langer van het buitenleven genieten. Door glazen schuifwanden te plaatsen creëert u namelijk een tuinkamer. De dikke veiligheidswanden zorgen voor een maximaal doorzicht, maar maken uw overkapping wind- en waterdicht. Hierdoor bent u beschermd tegen de weersinvloeden en behoudt u tegelijkertijd maximaal contact met uw tuin. Bij mooi weer schuift u de wanden eenvoudig open. 

Over Style Garden Doorn
Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. Bezoek onze inspirerende showroom voor diverse overkappingen in verschillende uitvoeringen. In de showroom aan de Langbroekerweg 1 te Doorn vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols, Napoleon barbecues en bijbehorende accessoires en accessoires.

Aluminium overkapping 
Wilt u meer weten over een aluminium overkapping? Neem direct contact met ons op of vul het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail! Of kom naar de showroom waar wij u graag informeren over alle mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van veranda's kunt u altijd rekenen op een deskundig advies.

Virtuele tour bekijken  Contactformulier

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl