stylegarden-terrasoverkapping-weinor
slider-weinor-terraso-glas-1-1200x500x1-1

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl

Glazen overkapping aan huis

Wilt u een glazen overkapping aan huis? Style Garden uit Doorn is dé specialist in overkappingen. Wij bieden een ruim assortiment overkappingen van vele merken in diverse prijsklassen. Met een glazen overkapping aan huis van Style Garden geniet u langer van het buitenleven! Breng eens een bezoek aan onze verrassende en uitgebreide showroom. De specialisten van Style Garden staan graag voor u klaar.

glazen overkapping aan huis

Optimaal genieten van uw tuin
Een overkapping aan huis met glas is een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een manier om meer ruimte en licht in zijn tuin te creëren. Met een glazen overkapping kunt u genieten van de buitenlucht en is bestend tegen de regen, sneeuw en wind. Het glas biedt een schitterend uitzicht, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt. Een glazen overkapping aan huis is ook een perfecte manier om uw tuin te verfraaien en uw huis te verhogen in waarde. Een glazen overkapping heeft verschillende voordelen. Het is duurzaam, kosteneffectief en het hoeft niet vaak geschilderd of gereinigd te worden. Bovendien is het gemakkelijk te installeren en het kan aangepast worden aan de grootte en stijl van uw tuin. Kortom, als u op zoek bent naar een manier om meer ruimte en licht in uw tuin te creëren, is een glazen overkapping van Style garden een perfecte oplossing.

Overkapping aan huis met glas? Bekijk het grootste aanbod
Bij Style Garden vindt u verschillende overkappingen met elk hun eigen specifieke kenmerken. overkappingen van aluminium gecombineerd met glas, kunststof of polycarbonaat. Style Garden is dealer van veranda’s van de merken Verasol, Weinor, Sunmaster, Roma en Schlappi. Dankzij onze jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van overkappingen aan huis met glas kunt u altijd rekenen op een deskundig advies.

overkapping aan huis met glas

Over Style Garden Doorn
Style Garden is de specialist op het gebied van overkappingen, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen in Doorn en omstreken. Bezoek onze ruime en inspirerende showroom (Langbroekerweg 1, Doorn) voor diverse overkappingen in verschillende uitvoeringen. In de showroom vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols, Napoleon barbecues en bijbehorende accessoires en accessoires.

Contact
Wilt u meer weten over een glazen overkapping aan huis? Neem direct contact met ons op of vul het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail! Of loop via de virtuele tour door onze showroom.

 Virtuele tour bekijken  Contactformulier

 

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl