Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 09.00 : 17:00
  •  Woensdag 09.00 : 17:00
  •  Donderdag 09.00 : 17:00
  •  Vrijdag 09.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl

Aluminium terrasoverkapping Nieuwegein

Wilt u een aluminium terrasoverkapping in Nieuwegein laten plaatsen? Dan bent u bij Style Garden uit Doorn aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in veranda's en terrasoverkappingen. Het grote voordeel van een terrasoverkapping is dat u hierdoor nog langer kunt genieten van het buitenleven. Style Garden is dealer van aluminium overkappingen van de merken Verasol en Weinor.  Benieuwd? Kom dan langs in onze verrassende en uitgebreide showroom. Onze specialisten staan hier voor u klaar en helpen u graag verder. 

Aluminium terrasoverkapping Nieuwegein

De voordelen van een aluminium terrasoverkapping
Een aluminium terrasoverkapping heeft verschillende voordelen. Ten eerste is aluminium een duurzame keuze. Aluminium gaat namelijk lang mee, zeker wanneer het materiaal voorzien is van een poedercoating, en heeft weinig onderhoud nodig. Aluminium roest niet en trekt ook geen schimmels of ongedierte aan. Het enige onderhoud is dat de overkapping af en toe schoongemaakt moet worden. Een ander voordeel is dat aluminium licht van gewicht is. Daardoor zijn er weinig staanders nodig wat een ruimtelijke uitstraling geeft. Dit zorgt voor maximale lichtinval en leefruimte. Daarnaast heeft aluminium een strakke en luxe uitstraling. 

Aluminium terrasoverkapping uitbreiden naar tuinkamer
Wilt u nog langer genieten van uw alumium terrasoverkapping? Dan kunt u uw overkapping uitbreiden naar tuinkamer door glazen schuifwanden toe te voegen. De dikke veiligheidswanden zorgen voor een maximaal doorzicht, maar maken uw overkapping wind- en waterdicht. Hierdoor bent u beschermd tegen de weersinvloeden en behoudt u tegelijkertijd maximaal contact met uw tuin. Bij mooi weer schuift u de wanden eenvoudig open. 

Over Style Garden Doorn
Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen in Nieuwegein en omstreken. Bezoek onze inspirerende showroom nabij Nieuwegein voor diverse terrasoverkappingen in verschillende uitvoeringen. In de showroom aan de Langbroekerweg 1 te Doorn vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols, Napoleon barbecues en bijbehorende accessoires en accessoires.

Aluminium terrasoverkapping Nieuwegein
Wilt u meer weten over een aluminium overkapping in Nieuwegein? Neem direct contact met ons op of vul het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail! Of kom naar de showroom waar wij u graag informeren over alle mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van veranda's kunt u altijd rekenen op een deskundig advies.

 Virtuele tour bekijken  Contactformulier

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 09.00 : 17:00
  •  Woensdag 09.00 : 17:00
  •  Donderdag 09.00 : 17:00
  •  Vrijdag 09.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl