4 Seasons Sardinia loungeset 3,5 zits Latte 4 Seasons Outdoor
Terug naar het overzicht

Artikelnummer: 214041+214042
Omschrijving

De Sardinia chaise longue loungeset is van het merk 4 Seasons Outdoor.
De Sardinia loungeset bestaat uit een open bank linkerarm en een chaise longue rechterarm element.
Wij geven 5 jaar garantie op de Sardinia loungeset.

Wellicht wel de mooiste loungeset van dit seizoen. De Sardinia chaise longue loungeset is bijzonder vormgegeven. De asymmetrische en organische vormen maakt deze loungeset een kunstwerk om naar te kijken. De warme kleuren geeft de Sardinia loungeset een luxueuze uitstraling. 

De Sardinia chaise longue loungeset is uitgevoerd in een sterk aluminium frame in de kleur Latte. Dit is een lichte taupe kleur. De kussens zijn gemaakt van het topmerk Sunproof. Dit merk maakt hoogwaardige all weather buitenstoffen. De kleur van de stof is Volga zand. 

Om het frame is rope gevlochten in de kleur taupe. Het rope is met de hand gevlochten in Indonesië. Bekijk de close up foto's maar eens en zie hoe mooi en dit gedaan is. 

Het kleurgebruik van het frame, de kussens en het rope sluit precies op elkaar aan en geeft de Sardinia chaise loungeset een mooi geheel. 

Omdat de Sardinia loungeset asymmetrisch is past hij op bijna elk terras. De loungeset hoeft niet perse precies in een hoek te passen of nauw ergens op aan te sluiten. De Sardinia is zo ontworpen zodat die vanuit elke hoek mooi is om naar te kijken. Het is dan ook de bedoeling om hem juist midden op het terras neer te zetten als een kunstwerk!

Uiteraard ziet de Sardinia chaise longue loungeset er niet alleen prachtig uit het zitcomfort is ook geweldig. De kussens zijn extra dik uitgevoerd en geven veel steun. Wegdromen in deze loungeset is geen enkel probleem.

Onderhoud

De Sardinia loungeset is onderhoudsvrij. Enkel een keer per jaar met een doekje afdoen is voldoende. Bij langdurig vochtig weer adviseren wij wel om de kussens droog op te bergen. 
De hoezen van de kussens zijn afritsbaar en wasbaar op 30 graden. 

Prijs is inclusief BTW
€ 4.218,-
€ 3.599,00