Taste 4SO Elba stoel Taste 4SO
Terug naar het overzicht

Artikelnummer: 90725
Omschrijving

Bent u op zoek naar een heerlijke dining tuinstoel die u naar eigen smaak kunt combineren en alle combinaties omtovert tot een moderne look? Dan past deze Elba diningstoel perfect bij u! Deze trendy en moderne tuinstoel staat geweldig in elke tuin of op elk terras. 
Naast dat dit geweldig staat bij een grote robuuste dining tuintafel, is dit bijvoorbeeld ook erg leuk om een kleiner zitje mee te creëren. Een mooi voorbeeld hiervan is de combinatie van twee Elba diningstoelen met de 4 Seasons Outdoor Axel Bistro tafel. 

Materiaal en onderhoud Elba dining tuinstoel


Het frame dat het onderstel van de diningstoel vormt bestaat uit RVS met een poedercoating. Deze coating zorgt voor extra bescherming tegen vocht en krassen. Door het gebruik van RVS is de stoel licht van gewicht en kan de stoel dus gemakkelijk opgestapeld, verplaatst of opgeborgen worden. 
Het zitgedeelte van de diningstoel bestaat uit rope. Rope is een relatief nieuw en erg populair materiaal voor tuinmeubelen. Het heeft namelijk een stoere en natuurlijke uitstraling terwijl het volledig uit kunststof bestaat. Hierdoor is het waterafstotend en krijgen vuil en schimmels weinig kans. Rope is een sterk materiaal dat toch een beetje beweeglijk is waardoor de rugleuning erg comfortabel is. De zitting is voorzien van een zitkussen die ook waterafstotend is. De mooie lichtgrijze kleur steekt erg mooi af bij het donkere RVS en rope van de stoel. 
Deze diningstoel heeft een ontzettend mooie afwerking door het oog voor detail. Zo komt het rope ook in de armleuning subtiel terug wat maakt dat ook de uitstraling niets te wensen over laat. 

Prijs is inclusief BTW
€ 189,00