Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl

Rolluiken Renswoude

Op zoek naar rolluiken in de buurt van Renswoude? Dan bent u bij Style Garden aan het juiste adres. Onze rolluiken bieden niet alleen privacy en veiligheid, maar ook een uitstekende isolatie. Hierdoor bespaart u op energiekosten en verhoogt u het comfort van uw woning. Bij Style Garden hebben we verschillende typen rolluiken van het merk Roma in het assortiment. Deze ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten zijn in 209 Ralkleuren beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden van onze rolluiken in Renswoude hieronder. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs of een bezoekje brengen aan onze inspirerende showroom in Doorn.

Rolluiken Renswoude

Voordelen van Rolluiken
Bij Style Garden bieden wij veelzijdige en functionele rolluiken van Roma die uw wooncomfort in Renswoude aanzienlijk verbeteren. De rolluiken zorgen voor een uitstekende isolerende werking, waardoor uw huis koel blijft in de zomer en warm in de winter. Daarbij produceren de elektrische rolluiken, tijdens het bedienen met motor, band of slingerstang, 30% minder geluid door een perfecte ophanging van de as. Ze verhogen ook de veiligheid van uw woning en bieden optimale privacy. Onze rolluiken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en stijlen om perfect bij uw woning te passen. Ten slotte bieden ze uitstekende zonwering en hebben ze vaak kleinere kasten dan andere aanbieders, wat bijdraagt aan een strakker uiterlijk en meer duurzaamheid. 

Het belang van de luchtlaag voor isolatie bij Rolluiken
Het type schuim in de lamellen heeft geen invloed op de isolatiewaarde van rolluiken, maar wel op geluidsisolatie. De isolerende werking tegen kou komt door de stilstaande luchtlaag tussen het raam en het rolluik, waarbij een luchtkolom van 70 mm essentieel is voor perfecte werking. Alle Roma opbouwrolluiken zijn standaard voorzien van een Design-Onderlijst voor extra stabiliteit en minder vervuiling.

Wanneer zijn rolluiken een goede keuze?
Rolluiken zijn ideaal voor volledige verduistering en betere isolatie, wat leidt tot energiebesparing en een betere nachtrust. Hierdoor zijn ze perfect voor slaapkamers en ruimtes waar optimale duisternis gewenst is. Liever gedeeltelijk de zon weren? Naast rolluiken heeft Style Garden nog andere buitenzonwering in het assortiment. 

zonwering rolluik 

Over Style Garden Doorn
Style Garden is de specialist op het gebied van glaswanden, veranda's, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports, garagedeuren en schuttingen in Renswoude en omstreken. Bezoek onze inspirerende showroom voor diverse soorten zonwering. Of loop via de virtuele tour door onze showroom.

Rolluiken in Renswoude laten plaatsen
Wilt u rolluiken laten plaatsen in Renswoude? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op of vul het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail!

 Virtuele tour bekijken  Contactformulier

 

 

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl