Tuinkamers

Style Garden® levert tuinkamers van de merken Verasol® en Weinor®. Hierdoor bent u van kwaliteit verzekerd. Bekijk hieronder de mogelijkheden van beide merken en ontdek welke tuinkamer het beste bij u past.

 

Tuinkamer kopen

Het kopen van een tuinkamer biedt vele voordelen. Zo kunt u met een tuinkamer nóg langer van het buitenleven en van uw tuin genieten. Dankzij een tuinkamer kunt u namelijk al vroeg in het voorjaar en tot laat in het najaar gebruik maken van uw tuin. Uw tuinkamer vormt een beschutte plek waar de warmte blijft hangen en waar u geen last hebt van wind of regen. Bij mooi weer schuift u de glazen panelen eenvoudig open. Door het vele glas van een glazen tuinkamer blijft de lichtdoorlating hetzelfde en is de tuinkamer een lichte en luxe ruimte waar het heerlijk toeven is. Daarnaast creëert u met een tuinkamer aan huis ook meer leefruimte. Ook een vrijstaande tuinkamer en een tuinkamer op maat is mogelijk. 

 

Van veranda naar tuinkamer

Heeft u al een veranda maar wilt u deze graag omtoveren tot tuinkamer met glazen schuifwanden? Dat is mogelijk met de glazen schuifwanden van Verasol. Door glazen wanden toe te voegen, wordt uw veranda een tuinkamer. Met de glazen schuifwanden geniet u nog steeds van de voordelen van een veranda overkapping, maar kunt u hier nog langer gebruik van maken. Hierdoor wordt de moderne tuinkamer een ideaal verlengstuk van uw huis. 

 

Aluminium tuinkamer

Een aluminium tuinkamer is zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Dit komt omdat aluminium niet aangetast wordt door bijvoorbeeld uv-straling of ongedierte. Daarnaast heeft een aluminium tuinkamer een luxe en moderne uitstraling. En dankzij het lichte gewicht, zijn er maar twee staanders nodig, zelfs bij een overkapping van 7 meter. Hierdoor blijft het open karakter en de hoeveelheid leefruimte behouden. 

 

Ontdek alle mogelijkheden van een Weinor® tuinkamer of een Verasol® tuinkamer bij Style Garden®.

Verasol Tuinkamers

Tuinkamers 

Verasol® assortiment

Weinor Tuinkamers

Tuinkamers 

Weinor assortiment

Contact

Wilt u meer informatie?
Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier.

Contactformulier

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 09.00 : 17:00
  •  Woensdag 09.00 : 17:00
  •  Donderdag 09.00 : 17:00
  •  Vrijdag 09.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl