Openingstijden

 •  Maandag gesloten
 •  Dinsdag 09.00 : 17:00
 •  Woensdag 09.00 : 17:00
 •  Donderdag 09.00 : 17:00
 •  Vrijdag 09.00 : 17:00
 •  Zaterdag 09.00 : 16:00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl

Algemene voorwaarden en garantie

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden

 

Informatie over zonneschermdoeken bij verticale zonweringen

Verticale zonweringen en textielscreens worden primair als zuivere zon- en zichtbescherming ingezet. weinor producten voldoen aan de huidige stand van de techniek, waardoor de richtlijn voor de beoordeling van de producteigenschappen van zonneschermen en de richtlijn voor de beoordeling van geconfectioneerde zonneschermdoeken van toepassing zijn. U kunt de richtlijnen verkrijgen bij het ITRS Industrieverband (www.itrs-ev.com)

De volgende factoren kunnen bij verticale zonweringen het uiterlijk beïnvloeden (uittreksel uit de richtlijn voor de beoordeling van geconfectioneerde zonneschermdoeken, 12.2016).

V-vormige golven

V-vormige golven kunnen symmetrisch van de rand van boven komend optreden bij bredere systemen en bij systemen als gevelsystemen met consoles als bevestigingstechniek. Redenen hiervoor zijn het eigen gewicht en de structuur van het doek, alsmede de asdoorbuiging en optredende lasten op de consoles resp. de onderconstructie van de gevel.

Dwarsafdrukken

Door de verbinding met doekas en dwarsnaden ontstaat op deze punten een verdikking van het scherm. Hierdoor kan (door het wikkelen) een dwarsafdruk in het doek ontstaan, die technisch niet voorkomen kan worden. Deze effecten hebben geen invloed op de kwaliteit, de werking of de levensduur van de doeken en vormen geen reden voor een reclamatie.

Golfvorming

Doeken met ritssluiting vertonen speciaal aan de randen lichte vouwen. Dit kan door het systeem optreden, aangezien doek en ritssluiting boven elkaar liggen en tijdens het wikkelen verschillende trajecten afleggen. Hierdoor wordt het doek bij het opwikkelen aan de rand meerdere malen opgerold. Na het uitrollen wordt dit als golf zichtbaar. Dit effect wordt nog versterkt door weersinvloeden. Dit optische effect doet niets af aan de werking van het scherm en vormt dus geen reden voor een reclamatie.

 

weinor kwaliteit

Perfecte kwaliteit – Made in Germany

Als marktleider in Noord-Europa voor zonwering en regen- en windbescherming op het terras hechten wij aan hoogwaardige materialen voor eersteklas producten. Deze worden uitsluitend verkocht via de vakhandel en wel inclusief montage, die professioneel wordt uitgevoerd door uitstekend geschoolde weinor vakhandelaren volgens de actuele bouwvoorschriften.

Dit zijn de kwaliteitskenmerken van weinor:

 • Gecontroleerde kwaliteit made in Germany: weinor hanteert op haar beide Duitse productielocaties strenge kwaliteitscontroles door gecertificeerde procedures en productieprocessen
 • Exclusieve doekkwaliteit: de innovatieve weinor techniek van spindopverven zorgt voor duurzaam stralende kleuren
 • Eigen poedercoating: deze waarborgt een optimale kwaliteit en een grote veelzijdigheid in kleuren bij de weinor framekleuren
 • Op maat gemaakte oplossingen voor zonwering en regen- en windbescherming: afgestemd op uw individuele wensen
  Wie voor weinor producten kiest, kan vertrouwen op topkwaliteit.

Met zekerheid een origineel product: alleen echt met weinor echtheidscertificaat

Om de echtheid van uw weinor product te bewijzen, ontvangt u als klant sinds augustus 2017 het weinor echtheidscertificaat bij uw aangeschafte product. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een 100% weinor product ontvangt en dat het product zijn waarde behoudt bij doorverkoop.
Elk weinor product wordt uitsluitend individueel voor u in Duitsland ontwikkeld, vormgegeven en vervaardigd. De productie in Duitsland en het gebruik van hoogwaardige materialen maken uw weinor product uniek.

Vraag daarom bij uw vakhandelaar naar het weinor echtheidscertificaat!


Openingstijden

 •  Maandag gesloten
 •  Dinsdag 09.00 : 17:00
 •  Woensdag 09.00 : 17:00
 •  Donderdag 09.00 : 17:00
 •  Vrijdag 09.00 : 17:00
 •  Zaterdag 09.00 : 16:00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl