Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 09.00 : 17:00
  •  Woensdag 09.00 : 17:00
  •  Donderdag 09.00 : 17:00
  •  Vrijdag 09.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl

Algemene voorwaarden en garantie

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden

 

Informatie over zonneschermdoeken bij verticale zonweringen

Verticale zonweringen en textielscreens worden primair als zuivere zon- en zichtbescherming ingezet. weinor producten voldoen aan de huidige stand van de techniek, waardoor de richtlijn voor de beoordeling van de producteigenschappen van zonneschermen en de richtlijn voor de beoordeling van geconfectioneerde zonneschermdoeken van toepassing zijn. U kunt de richtlijnen verkrijgen bij het ITRS Industrieverband (www.itrs-ev.com)

De volgende factoren kunnen bij verticale zonweringen het uiterlijk beïnvloeden (uittreksel uit de richtlijn voor de beoordeling van geconfectioneerde zonneschermdoeken, 12.2016).

V-vormige golven

V-vormige golven kunnen symmetrisch van de rand van boven komend optreden bij bredere systemen en bij systemen als gevelsystemen met consoles als bevestigingstechniek. Redenen hiervoor zijn het eigen gewicht en de structuur van het doek, alsmede de asdoorbuiging en optredende lasten op de consoles resp. de onderconstructie van de gevel. Deze effecten hebben geen invloed op de kwaliteit, de werking of de levensduur van de doeken en vormen geen reden voor een reclamatie.

Dwarsafdrukken

Door de verbinding met doekas en dwarsnaden ontstaat op deze punten een verdikking van het scherm. Hierdoor kan (door het wikkelen) een dwarsafdruk in het doek ontstaan, die technisch niet voorkomen kan worden. Deze effecten hebben geen invloed op de kwaliteit, de werking of de levensduur van de doeken en vormen geen reden voor een reclamatie.

Golfvorming

Doeken met ritssluiting vertonen speciaal aan de randen lichte vouwen. Dit kan door het systeem optreden, aangezien doek en ritssluiting boven elkaar liggen en tijdens het wikkelen verschillende trajecten afleggen. Hierdoor wordt het doek bij het opwikkelen aan de rand meerdere malen opgerold. Na het uitrollen wordt dit als golf zichtbaar. Dit effect wordt nog versterkt door weersinvloeden. Dit optische effect doet niets af aan de werking van het scherm en vormt dus geen reden voor een reclamatie.

 

weinor kwaliteit

Perfecte kwaliteit – Made in Germany

Als marktleider in Noord-Europa voor zonwering en regen- en windbescherming op het terras hechten wij aan hoogwaardige materialen voor eersteklas producten. Deze worden uitsluitend verkocht via de vakhandel en wel inclusief montage, die professioneel wordt uitgevoerd door uitstekend geschoolde weinor vakhandelaren volgens de actuele bouwvoorschriften.

Dit zijn de kwaliteitskenmerken van weinor:

 • Gecontroleerde kwaliteit made in Germany: weinor hanteert op haar beide Duitse productielocaties strenge kwaliteitscontroles door gecertificeerde procedures en productieprocessen
 • Exclusieve doekkwaliteit: de innovatieve weinor techniek van spindopverven zorgt voor duurzaam stralende kleuren
 • Eigen poedercoating: deze waarborgt een optimale kwaliteit en een grote veelzijdigheid in kleuren bij de weinor framekleuren
 • Op maat gemaakte oplossingen voor zonwering en regen- en windbescherming: afgestemd op uw individuele wensen
  Wie voor weinor producten kiest, kan vertrouwen op topkwaliteit.

Met zekerheid een origineel product: alleen echt met weinor echtheidscertificaat

Om de echtheid van uw weinor product te bewijzen, ontvangt u als klant sinds augustus 2017 het weinor echtheidscertificaat bij uw aangeschafte product. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een 100% weinor product ontvangt en dat het product zijn waarde behoudt bij doorverkoop.
Elk weinor product wordt uitsluitend individueel voor u in Duitsland ontwikkeld, vormgegeven en vervaardigd. De productie in Duitsland en het gebruik van hoogwaardige materialen maken uw weinor product uniek.

Vraag daarom bij uw vakhandelaar naar het weinor echtheidscertificaat!


 

 

GARANTIE 4 Seasons Teak tafels

Teakhout is een natuurproduct. Dat betekend dat door de willekeurige groei van een boom, er verschillen zijn tussen teak planken. Daarom zit er kleurverschil in planken, zitten er soms noesten in het hout en is ook de werking tussen teak delen soms anders. Vanwege deze eigenschappen is onze garantie op 4SO teakhout van belang. We geven 5 jaar garantie op alle productie en constructiefouten. De werking van teakhout is hier niet bij inbegrepen. Wanneer je kiest voor teakhout, verwachten we dat je deze eigenschappen waardeert. De kleur van je teak tuinmeubel is te bepalen door gebruik te maken van onze teak onderhoudsmiddelen. Haarscheurtjes die kunnen ontstaan, noesten in het teak en na verloop ruwe oppervlakken zijn geen onderdeel van onze garantie. Deze eigenschappen geven het teakhout een eigen karakter en zijn onderdeel van de uitstraling. Wees voorzichtig met een bloempot of vaas op je teak tuintafel, hierdoor ontstaan er hardnekkige kringen of kleurverschillen. Op al onze tuinmeubelen waar we teak gebruiken staan de eigenschappen omschreven op het 4SO - TEAK label. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met je teak tuinmeubel dan kun je contact opnemen met je 4SO verkooppunt.

ONDERHOUD

4 Seasons Outdoor - Teak Cleaner
Als teak buiten staat, kunnen er altijd wat vlekken ontstaan door vogelpoep, opspattend zand of gewoon door het gebruik van je tafel. Hiervoor is er Teak Cleaner uitgevonden, een middel waardoor eventuele vlekken makkelijk gereinigd kunnen worden. Elke behandeling van teak begint bij het schoonmaken van het teak en dus het gebruik van Teak Cleaner.

4 Seasons Outdoor – Instant Grey
Een deel van ons teakhouten tuinmeubel assortiment is bewerkt, en heeft een licht grijze kleur. Deze houten tuinmeubels of onderdelen zijn voorzien van een whitewash. We noemen dit Instant Grey. Dit is een middel op waterbasis, dat zorgt voor de mooie uitstraling van vergrijsd teak. Is bv de grijze kleur van je tafelblad door reiniging wat vervaagd, dan kun je dit middel gebruiken om de kleur te herstellen.

4 Seasons Outdoor – Teak Protector
Het deel tuinmeubelen dat niet met Instant Grey is bewerkt, behoudt de natuurlijk kleur van teak. Echter, alle houtsoorten vergrijzen naar verloop van tijd. Dit proces begint meteen zodra je teakhouten meubel buiten staat. Vergrijzing is natuurlijk en hiermee moet je rekening houden bij je aanschaf. Je kunt deze natuurlijke kleur langer behouden / herstellen met Teak Protector. Breng je dit middel aan, dan kleur je het teak in de kleur die het beste de originele kleur nabootst.

4 Seasons Outdoor – Vintage Teak Protector
Oud teak is van zichzelf een stuk donkerder van kleur. Om deze kleur te herstellen is Vintage Teak Protector een betere keuze dan de reguliere Teak Protector. Een behandeling met Vintage Teak Protector geeft je teak die donker bruine kleur terug.

4 Seasons Outdoor – Teak Shield
Na de behandeling(en) met Teak Cleaner (en eventueel een kleurbeïnvloedend middel) laat je het teak drogen en voeg je een behandeling toe van 4 Seasons Outdoor – Teak Shield. Dit is een transparante laag die vuil en waterafstotend werkt. De meest voorkomende vlekken worden hiermee voorkomen, we raden wel aan als je teak vies is geworden om het even schoon te maken. Ondanks het gebruik van Teak Shield kunnen sommige vlekken toch blijvende verkleuring veroorzaken (denk bv aan tomatensaus) als je ze lange tijd laat zitten.

Welke uitstraling ook je voorkeur heeft, we raden af om agressieve onderhoudsmiddelen te gebruiken en kunnen alleen onze garantie geven als je gebruik maakt van de 4 Seasons Outdoor onderhoudsmiddelen.

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 09.00 : 17:00
  •  Woensdag 09.00 : 17:00
  •  Donderdag 09.00 : 17:00
  •  Vrijdag 09.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl