Zonwering

Style Garden levert zonwering van de beste merken. U kunt bij ons terecht voor zonwering van Verasol®, Weinor, Sunmaster, Schlappi en Roma. Hierdoor bent u van kwaliteit verzekerd. Bekijk hieronder de mogelijkheden en ontdek welk type zonwering het beste bij u past en maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

 

Zonwering tijdens warme zomerdagen

Tijdens een warme zomerdag is buitenzonwering een echte must. Hiermee houdt u de zon namelijk zo veel mogelijk tegen. Maar onze buitenzonwering is niet alleen geschikt om uw woning op een aangename temperatuur te houden, met onze terrasschermen kunt u ook onbezorgd genieten van uw tuin. 

Buitenzonwering in alle soorten en maten

Buitenzonwering is een verzamelnaam voor alle soorten zonwering die aan de buitenkant van uw huis bevestigd worden en hiermee overlast van zonlicht en warmte tegengaan. Buitenzonwering bestaat in verschillende toepassingen, zoals screens, markiezen, buitenjaloezieën en zonneschermen. Met onze zonwering kunt u een raam, deur, of zelfs een heel terras op een sfeervolle manier beschermen tegen de zon. Wat voor soort zonwering het beste bij u past, hangt af van uw wensen. Bent u op zoek naar volledige zonwering? Dan passen rolluiken, screens of buitenjaloezieën goed. Liever gedeeltelijk de zon weren? Ga dan voor markiezen of een zonnescherm.
 

Style Garden heeft verschillende soorten buitenzonwering in het assortiment:

 • Zonnescherm: met een zonnescherm creëert u schaduw op een zonnige zomerdag. Hierdoor blijft uw woning koeler en kunt u 's avonds langer buiten zitten. 
 • Screens: met screens houdt u de temperatuur in huis aangenaam, voorkomt u schitteringen op het beeldscherm en kunt u de inkijk naar binnen blokkeren. 
 • Rolluiken: een rolluik is ideaal om uw kamer volledig te verduisteren en beter te isoleren. Hiermee bespaart u op uw energierekening en profiteert u van een betere nachtrust. Het verschil met een screen is dat een rolluik volledig verduisterd, terwijl u met een screen nog van binnen naar buiten kunt kijken.  

 

Offerte aanvragen    Contact opnemen

 

Verasol zonwering

 

Verasol zonwering

Weinor zonwering

 

Weinor zonwering

Sunmaster zonwering

 

Sunmaster zonwering

Schlappi markiezen

 

Schlappi markiezen

Roma screens

 

Roma screens

Roma Buitenjaloezieën

 

Buitenjaloezieën

Pergola zonwering

 

Pergola zonwering

ROMA Rolluiken

 

Rolluiken

Contact

Wilt u meer informatie?
Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier.

Contactformulier

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl