Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl

Overkapping dicht maken

u kunt uw overkapping dichtmaken doormiddel van wanden en deuren van verschillende merken zoals Weinor en Verasol. Met een dichte overkapping kunt u genieten van de buitenlucht zonder dat u last heeft van de regen, wind of sneeuw. Door het dichtmaken van een overkapping kunt u meer ruimte creëren en uw buitenruimte verfraaien. Uw overkapping kan worden gedicht op verschillende manieren zoals: overkapping dichtmaken met screens, glas, hout of polycarbonaat zijwand. U kunt kiezen voor een kant-en-klare oplossing of u kunt uw eigen ontwerp maken. Dankzij het dichtmaken van uw overkapping kunt u optimaal genieten van uw buitenruimte. Bekijk de mogelijkheden bij Style Garden. 

zijwand overkapping dicht maken

Zijwand overkapping dicht maken

U kunt de zijwand van uw overkapping dichtmaken bij Style Garden. Dit kunt u bij ons laten doen doormiddel van een glazen wand, waardoor u het uitzicht niet verliest. Of u kunt er ook voor kiezen om uw overkapping dicht te maken met een zijwand van polycarbonaat of dicht maken met een houten zijwwand die niet doorzichtig is waardoor u een stukje privacy creëert in uw tuin.

overkapping dicht maken met glas

Een overkapping met een glazen schuifwand is een perfecte oplossing voor het creëren van een buitenruimte waar je heerlijk kunt genieten van het buiten zijn, zonder last te hebben van wind of regen. Door de glazen schuifwanden kunt u zelf bepalen of u de overkapping open of dicht zet. Het dichtmaken van een overkapping met een glazen schuifwand is eenvoudig en zorgt ervoor dat je meer comfortabel kunt genieten van je buitenruimte. De wanden glijden soepel over de rails, waardoor u deze gemakkelijk kunt openen wanneer het warm is en kan sluiten wanneer het koud is om zo helemaal te genieten van het buitenleven. 

Overkapping dicht maken

Over Style Garden Doorn

Style Garden is de specialist op het gebied van overkappingen, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen in Doorn en omstreken. Bezoek onze ruime en inspirerende showroom (Langbroekerweg 1, Doorn) voor diverse overkappingen in verschillende uitvoeringen. In de showroom vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols, Napoleon barbecues en bijbehorende accessoires en accessoires.

Contact

Wilt u meer weten over het dichtmaken van uw overkapping? Neem direct contact met ons op of vul het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail! Of loop via de virtuele tour door onze showroom.

 Virtuele tour bekijken  Contactformulier

 

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl