stylegarden-webbanner-2000x700px
webbanners-2000x700px2
webbanners-2000x700px3
webbanners-2000x700px4
c03-2020-verasol-2000x700-02
slider-foto-stylegarden-1

Onze showroom is weer geopend!

Onze showroom is weer geopend en bij voorkeur op afspraak! Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt onze showroom ook bezoeken via onze virtuele tour. Onze deskundige medewerkers kunnen samen met u door de virtuele tour lopen en u persoonlijk adviseren. Voor direct contact belt u naar: 0343 44 55 20.

Virtuele tour bekijken


 

Welkom bij Style Garden 

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, tuinmeubels, bbq's, sfeertafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

 

Style Garden is dealer van Verasol®, Weinor, Roma, Schlappi, Allround, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen en zonweringen.

 

Wij nodigen u van harte uit! De koffie staat klaar.

TDM-CategorieThumbs-Tuinkamers-1

Terrasoverkappingen

stylegarden_tuinkamer

Tuinkamers

stylegarden_weinor-glasschuifwanden

Wanden en deuren

stylegarden_zonneschermen_uitvalscherm

Zonwering

platinum-parasol_style-garden

Tuinmeubilair

vuurtafel-happy-cocooning-stylegarden

Sale

Welkom bij Style Garden

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, rolluiken, tuinmeubelen, vuurtafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

De voordelen van Style Garden:
• Meer dan 20 jaar ervaring
• Eigen showroom
• Eigen montageteams
• Persoonlijk en deskundig advies
• Maatwerk
• Uitsluitend kwaliteitsmerken
• Tot 10 jaar garantie

Style Garden is dealer van Verasol, Weinor, Roma, Warema, Schlappi, Allround, Sun Circle, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, rolluiken, tuinmeubelen en zonweringen. De terrasoverkappingen zijn uitgevoerd in aluminium of hout, gecombineerd met glas of polycarbonaat. Alles kan op maat worden gemaakt in hout of aluminium. Dankzij een jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van veranda's en tuinkamers kunt u rekenen op een deskundig advies. Het inmeten en adviseren bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden na een bezoek aan onze inspirerende showroom. In de showroom aan de Langbroekerweg 1 te Doorn vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols van Platinum en accessoires van PTMD.

Wij nodigen u van harte uit!
De koffie staat klaar.

Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

8,8

Aantal referenties: 204

 

SIMONE KHAIRI
Gaf ons een 9,3 

Excellent job. We are delighted 


WIM VAN DEN BERG
Gaf ons een 9,3 

Wij zijn erg tevreden over Style Garden. Gemaakte afspraken worden ondanks de grote drukte nagekomen. Medewerkers zijn correct en vriendelijk. Wij zijn blij met onze nieuwe terrasoverkapping en onze keuze voor Style Garden.

stylegarden-360-tour_online-1

Virtuele tour bekijken

Blokken_home_adviesaanhuis2

Krijg advies aan huis

stylegarden_c05-2021_560x466

Actiefolder

Blokken_home_Offerte

Vraag een offerte aan

stylegarden_assortiment

Veranda assortiment

collectie-img

Bekijk de collectie