stylegarden_logo-1
campagne01-2020-verasol-1800x600
slider-foto-stylegarden-1

Welkom bij Style Garden 

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, tuinmeubels, bbq's, sfeertafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

 

Style Garden is dealer van Verasol®, Weinor, Roma, Schlappi, Allround, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen en zonweringen.

 

Wij nodigen u van harte uit! De koffie staat klaar.

TDM-CategorieThumbs-Tuinkamers-1

Terrasoverkappingen

stylegarden_tuinkamer

Tuinkamers

stylegarden_weinor-glasschuifwanden

Wanden en deuren

stylegarden_zonneschermen_uitvalscherm

Zonwering

platinum-parasol_style-garden

Tuinmeubilair

vuurtafel-happy-cocooning-stylegarden

Sale

Welkom bij Style Garden

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, rolluiken, tuinmeubelen, bbq's, sfeertafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

Style Garden is dealer van Verasol, Weinor, Roma, Warema, Schlappi, Allround, Sun Circle, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, rolluiken, tuinmeubelen en zonweringen. De terrasoverkappingen zijn uitgevoerd in aluminium of hout, gecombineerd met glas of polycarbonaat. Alles kan op maat worden gemaakt in hout of aluminium. Dankzij een jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van veranda's en tuinkamers kunt u rekenen op een deskundig advies. Het inmeten en adviseren bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden na een bezoek aan onze inspirerende showroom. In de showroom aan de Langbroekerweg 1 te Doorn vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols van Platinum, Napoleon bbq's en bijbehorende accessoires en accessoires van PTMD.

Wij nodigen u van harte uit!
De koffie staat klaar.

Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

8,9

Aantal referenties: 171

 

JOHN
Gaf ons een 9,0 

Na akkoord op offerte alle verdere afspraken piekfijn verlopen.

C VALKENBURG
Gaf ons een 9,4 

de foto volgt als alles klaar is wij zijn blij met de snelle vakkundige monteurs netjes op tijd en netjes achter latend kortom erg tevreden kees en astrid v

KEES VAN HEERDEN
Gaf ons een 8,8 

Heel fijn dat jullie de glazen schuifpanelen goed kunnen inpassen onder het door onszelf gefabriceerde afdak. 

 

style-garden_pand

Bezoek de showroom

Blokken_home_adviesaanhuis2

Krijg advies aan huis

Pageflip_2020_campagne-01_560x466

Actiefolder

Blokken_home_Offerte

Vraag een offerte aan

stylegarden_assortiment

Veranda assortiment

collectie-img

Bekijk de collectie