stylegarden_logo-1
banners-stylegarden-groter-6
banners-stylegarden-groter-4
banners-stylegarden-groter-7
banners-stylegarden-groter-4b-1
banners-stylegarden-groter-8
TDM-CategorieThumbs-Tuinkamers-1

Terrasoverkappingen

stylegarden_tuinkamer

Tuinkamers

stylegarden_weinor-glasschuifwanden

Wanden en deuren

stylegarden_zonneschermen_uitvalscherm

Zonwering

platinum-parasol_style-garden

Tuinmeubilair

vuurtafel-happy-cocooning-stylegarden

Sale

Welkom bij Style Garden

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, tuinmeubels, bbq's, sfeertafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

Style Garden is dealer van Verasol®, Weinor, Roma, Schlappi, Allround, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen en zonweringen. De terrasoverkappingen zijn uitgevoerd in aluminium of hout, gecombineerd met glas of polycarbonaat. Alles kan op maat worden gemaakt in hout of aluminium. Dankzij een jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van veranda's en tuinkamers kunt u rekenen op een deskundig advies. Het inmeten en adviseren bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden na een bezoek aan onze inspirerende showroom. In de showroom aan de Langbroekerweg 1 te Doorn vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols van Platinum, Napoleon bbq's en bijbehorende accessoires en accessoires van PTMD.

Wij nodigen u van harte uit!
De koffie staat klaar.

Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

8,8

Aantal referenties: 135

Ronald Voorend
Gaf ons een 8.4

Bij een bezoek aan de showroom werden we vriendelijk ontvangen door de gastheer. Toen we een rondje door de showroom hadden gemaakt, (waar je overregens meer dan genoeg inspiratie kan opdoen) werden we netjes geholpen en deskundig geadviseerd over de veranda die inmiddels is geplaatst. Ook over de kleine uitdagingen werd goed meegedacht en naar een passend oplossing gezocht. Na een keuze te hebben gemaakt, hebben we de veranda besteld en deze werdt netjes op de afgesproken datum gemonteerd. De monteurs hebben netjes werk afgeleverd en waren zelfs eerder klaar dan gedacht. Al met al hebben we een prettig ervaring met het bedrijf Style Garden en zijn we ontzettend blij met onze veranda.

style-garden_pand

Bezoek de showroom

Blokken_home_adviesaanhuis2

Krijg advies aan huis

home-openingstijden-banner

Openingstijden

Blokken_home_Offerte

Vraag een offerte aan

stylegarden_assortiment

Veranda assortiment

flyer-a4-560x466-NL

Actie flyer