stylegarden_logo-1
campagne04-folder-2000x700-nl-1a

 

 

Welkom bij Style Garden

 

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, tuinmeubels, bbq's, sfeertafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

 

Style Garden is dealer van Verasol®, Weinor, Roma, Schlappi, Allround, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen en zonweringen.

 

Wij nodigen u van harte uit! De koffie staat klaar.

TDM-CategorieThumbs-Tuinkamers-1

Terrasoverkappingen

stylegarden_tuinkamer

Tuinkamers

stylegarden_weinor-glasschuifwanden

Wanden en deuren

stylegarden_zonneschermen_uitvalscherm

Zonwering

platinum-parasol_style-garden

Tuinmeubilair

vuurtafel-happy-cocooning-stylegarden

Sale

Welkom bij Style Garden

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, tuinmeubels, bbq's, sfeertafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

Style Garden is dealer van Verasol®, Weinor, Roma, Schlappi, Allround, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen en zonweringen. De terrasoverkappingen zijn uitgevoerd in aluminium of hout, gecombineerd met glas of polycarbonaat. Alles kan op maat worden gemaakt in hout of aluminium. Dankzij een jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van veranda's en tuinkamers kunt u rekenen op een deskundig advies. Het inmeten en adviseren bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden na een bezoek aan onze inspirerende showroom. In de showroom aan de Langbroekerweg 1 te Doorn vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols van Platinum, Napoleon bbq's en bijbehorende accessoires en accessoires van PTMD.

Wij nodigen u van harte uit!
De koffie staat klaar.

Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

8,8

Aantal referenties: 141

A Den Daas
Gaf ons een 8.3

We vinden het prachtig, hopen er van de zomer veel plezier aan te beleven. Groetjes anton en corrie den Daas.

Jan en Jannie Haaksma
Gaven ons een 8.7

Deskundig advies en prima afspraken kunnen maken. Snelle plaatsing en we kunnen nu ook alweer genieten van onze prachtige aangebouwde serre een extra huiskamer ,laat de zon maar weer gaan schijnen ,dan zitten wij HEEEEEEEEEL GOED.

Familie Boom
Gaf ons een 8.9

Alle mogelijkheden worden getoond en besproken. Hoge mate van betrokkenheid bij de realisatie van onze veranda. Een aanrader!

style-garden_pand

Bezoek de showroom

Blokken_home_adviesaanhuis2

Krijg advies aan huis

home-openingstijden-banner

Openingstijden

Blokken_home_Offerte

Vraag een offerte aan

stylegarden_assortiment

Veranda assortiment

Pageflip-2019-folder-04-Stylegarden-560x466

Actiefolder