stylegarden_logo-1
campagne06-folder-1200x500-bg-1

 

 

Welkom bij Style Garden

 

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, tuinmeubels, bbq's, sfeertafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

 

Style Garden is dealer van Verasol®, Weinor, Roma, Schlappi, Allround, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen en zonweringen.

 

Wij nodigen u van harte uit! De koffie staat klaar.

TDM-CategorieThumbs-Tuinkamers-1

Terrasoverkappingen

stylegarden_tuinkamer

Tuinkamers

stylegarden_weinor-glasschuifwanden

Wanden en deuren

stylegarden_zonneschermen_uitvalscherm

Zonwering

platinum-parasol_style-garden

Tuinmeubilair

vuurtafel-happy-cocooning-stylegarden

Sale

Welkom bij Style Garden

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, tuinmeubels, bbq's, sfeertafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

Style Garden is dealer van Verasol®, Weinor, Roma, Schlappi, Allround, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen en zonweringen. De terrasoverkappingen zijn uitgevoerd in aluminium of hout, gecombineerd met glas of polycarbonaat. Alles kan op maat worden gemaakt in hout of aluminium. Dankzij een jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van veranda's en tuinkamers kunt u rekenen op een deskundig advies. Het inmeten en adviseren bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden na een bezoek aan onze inspirerende showroom. In de showroom aan de Langbroekerweg 1 te Doorn vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols van Platinum, Napoleon bbq's en bijbehorende accessoires en accessoires van PTMD.

Wij nodigen u van harte uit!
De koffie staat klaar.

Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

8,8

Aantal referenties: 148

W. HENDRIKSEN
Gaf ons een 8.9 

Prima geholpen in de showroom door deskundige en vriendelijke verkoper Aardige en deskundige monteurs kan dit bedrijf Style Garden te Doorn aan iedereen aanbevelen.

MARTIN VAN TOLL
Gaf ons een 9.6 

We voelden ons er op ons gemak. Er werd heel goed naar ons geluisterd en met ons meegedacht. Bij de montage bleek een draagbalk een deuk te hebben opgelopen bij het transport. Deze balk werd zonder problemen vervangen. De tuinkamer is een prachtige toevoeging aan ons huis. Hartelijk dank.

G. BOUW
Gaf ons een 9.3 

Goed bedrijf met vakbekwame medewerkers die bovendien uiterst vriendelijk en behulpzaam zijn. Na eerdere goede ervaringen nl plaatsing van een tuinkamer, nu prachtige rolluiken in een halve dag geplaatst. Keurig net werk. EEN PLUIM.

MARTIEN DIJS
Gaf ons een 8.4

Conform afspraken kwalitatief goed geleverd en gemonteerd.

MFM VAN DEN BOSCH
Gaf ons een 8.6

Zeer goed te spreken over style garden , zowel verkoop medewerkers als monteurs . Het staat prachtig bedankt

style-garden_pand

Bezoek de showroom

Blokken_home_adviesaanhuis2

Krijg advies aan huis

home-openingstijden-banner

Openingstijden

Blokken_home_Offerte

Vraag een offerte aan

stylegarden_assortiment

Veranda assortiment

Pageflip-Stylegarden-06-560x466

Actiefolder