stylegarden_logo-1
stylegarden-pand-sm
home-slide-1
home-slide-2
home-slide-3
home-slide-4

Welkom bij Style Garden!

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports schuttingen en tuinmeubelen in Doorn en omstreken.

TDM-CategorieThumbs-Tuinkamers-1

Veranda's

stylegarden_weinor-glasschuifwanden

Glasschuifwanden

stylegarden_zonneschermen_uitvalscherm

Zonwering

4-seasons-outdoor-indigo-lounge-dining-1

Tuinmeubilair

platinum-parasol_style-garden

Parasols

vuurtafel-happy-cocooning-stylegarden

Vuurtafels

Welkom bij Style Garden

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, tuinmeubels, bbq's, sfeertafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

Style Garden is dealer van Verasol®, Weinor, Roma, Schlappi, Allround, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen en zonweringen. De terrasoverkappingen zijn uitgevoerd in aluminium of hout, gecombineerd met glas, kunststof of polycarbonaat. Alles kan op maat worden gemaakt hout of aluminium. Dankzij een jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van veranda's en tuinkamers kunt u rekenen op een deskundig advies. Het inmeten en adviseren bij u thuis behoort ook tot de mogelijkehden en is geheel gratis na een bezoek aan onze insprierende showroom. In de showroom aan de Langbroekerweg 1 te Doorn vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols van Platinum, Napoleon bbq's en bijbehorende accessories en accessoires van PTMD.

Wij nodigen u van harte uit!
De koffie staat klaar.

Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

8,7

Aantal referenties: 127

Willy Edelman
Gaf ons een 8.0

Dankzij het muurtje waarop de rails geplaatst kon worden waren de monteurs veel eerder klaar, voor 12 uur in plaats van 15 uur. Ik heb al heerlijk in de zon op mijn balkon gezeten eigenlijk is het nu mijn serre.

style-garden_pand

Bezoek de showroom

Blokken_home_adviesaanhuis2

Krijg advies aan huis

home-openingstijden-banner

Openingstijden

Blokken_home_Offerte

Vraag een offerte aan

Stylegarden-2018-krant08-560x466

Bekijk de actiekrant

showroom-opruiming_wegisweg

Showroom Opruiming