2377-verasol-camp9-2000x700-08
2377-verasol-camp9-2000x700-02
2377-verasol-camp9-2000x700-03
dsc-8446
stylegarden-roma-rolluiken-logo
stylegarden-weinor-tuinkamer01-logo
stylegarden-weinor-zonwering-logo
style-garden-dsc-6653
slider-foto-stylegarden-1

Onze showroom is weer geopend!

Onze showroom is weer geopend en bij voorkeur op afspraak! Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt onze showroom ook bezoeken via onze virtuele tour. Onze deskundige medewerkers kunnen samen met u door de virtuele tour lopen en u persoonlijk adviseren. Voor direct contact belt u naar: 0343 44 55 20.

Virtuele tour bekijken


 

Welkom bij Style Garden 

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, tuinmeubels, bbq's, sfeertafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

 

Style Garden is dealer van Verasol®, Weinor, Roma, Schlappi, Allround, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen en zonweringen.

 

Wij nodigen u van harte uit! De koffie staat klaar.

DSC_6657

Terrasoverkappingen

DSC_7860-HDR

Tuinkamers

DSC_8144

Wanden en deuren

DSC_8751

Zonwering

DSC_8278

Tuinmeubilair

DSC_8405

Sale

Welkom bij Style Garden

Style Garden is de specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports, schuttingen, rolluiken, tuinmeubelen, vuurtafels en parasols in Doorn en omstreken. In een inspirerende showroom staan diverse modellen in verschillende uitvoeringen opgesteld.

De voordelen van Style Garden:
• Meer dan 20 jaar ervaring
• Eigen showroom
• Eigen montageteams
• Persoonlijk en deskundig advies
• Maatwerk
• Uitsluitend kwaliteitsmerken
• Tot 10 jaar garantie

Style Garden is dealer van Verasol, Weinor, Roma, Warema, Schlappi, Allround, Sun Circle, Pext, 4Seasons, Platinum en Happy Cocooning. Van deze bekende merken vindt u terrasoverkappingen, tuinkamers, rolluiken, tuinmeubelen en zonweringen. De terrasoverkappingen zijn uitgevoerd in aluminium of hout, gecombineerd met glas of polycarbonaat. Alles kan op maat worden gemaakt in hout of aluminium. Dankzij een jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van veranda's en tuinkamers kunt u rekenen op een deskundig advies. Het inmeten en adviseren bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden na een bezoek aan onze inspirerende showroom. In de showroom aan de Langbroekerweg 1 te Doorn vindt u tevens een mooie collectie tuinmeubelen van 4seasons, parasols van Platinum en accessoires van PTMD.

Wij nodigen u van harte uit!
De koffie staat klaar.

Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

8,8

Aantal referenties: 204

 

SIMONE KHAIRI
Gaf ons een 9,3 

Excellent job. We are delighted 


WIM VAN DEN BERG
Gaf ons een 9,3 

Wij zijn erg tevreden over Style Garden. Gemaakte afspraken worden ondanks de grote drukte nagekomen. Medewerkers zijn correct en vriendelijk. Wij zijn blij met onze nieuwe terrasoverkapping en onze keuze voor Style Garden.

stylegarden-360-tour_online-1

Virtuele tour bekijken

Blokken_home_adviesaanhuis2

Krijg advies aan huis

stylegarden_pageflip_c09-2021

Actiefolder

DSC_8424-1

Vraag een offerte aan

DSC_7696

Veranda assortiment

DSC_8425

Bekijk de collectie