Veranda's / Terrasoverkappingen

Style Garden levert veranda’s en terrasoverkappingen van de merken Verasol en Weinor. Deze merken staan voor kwaliteit. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van deze merken en ontdek welke terrasoverkapping het beste bij u past. Style Garden biedt terrasoverkappingen in verschillende prijsklassen. Meer weten? Neem contact met ons op, vraag direct een offerte aan of bezoek onze inspirerende showroom in Doorn.

Verasol veranda's

Terrasoverkappingen 

Verasol assortiment

Weinor veranda's

Terrasoverkappingen

 

Weinor assortiment

Contact

Wilt u meer informatie?
Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier.

Contactformulier

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 09.00 : 17:00
  •  Woensdag 09.00 : 17:00
  •  Donderdag 09.00 : 17:00
  •  Vrijdag 09.00 : 17:00
  •  Zaterdag 09.00 : 16:00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl

Een terrasoverkapping kopen

Een veranda wordt ook wel een overkapping of terrasoverkapping genoemd. Het grootste voordeel van een terrasoverkapping is dat u langer van het buitenleven kunt genieten omdat u heerlijk beschut zit. Zo kunt u ook in het vroege voorjaar of late najaar in uw tuin zitten. Een overkapping is een luxe aanvulling op uw tuin waarmee u het ultieme buitengevoel creëert. Daarnaast zorgt u met een overkapping aan huis voor meer leefruimte binnen. 

Onze veranda's zijn leverbaar in verschillende typen, zoals kunststof, polycarbonaat of met glas, en zijn verkrijgbaar in meerdere prijsklassen. Ook een terrasoverkapping op maat is mogelijk. 

 

Aluminium overkapping

Een aluminium terrasoverkapping is nagenoeg onderhoudsvrij. Aluminium roest niet en trekt ook geen schimmels of ongedierte aan. Hierdoor gaat een aluminium overkapping lang mee en is het een duurzame keuze. Zeker wanneer de veranda voorzien is van een poedercoating, heeft u hier jaren plezier van. Dankzij het lichte gewicht zijn er weinig staanders nodig. Dit zorgt voor een ruimtelijke uitstraling, maximaal lichtinval en veel leefruimte, wat de aluminium veranda een luxe en vooral strakke uitstraling geeft. 

 

Overkapping glazen schuifwand

Het is bij Style Garden ook mogelijk om uw overkapping uit te breiden met glazen schuifwanden. Dit kan direct bij aanschaf van de terrasoverkapping, maar ook op een later moment. Door glazen schuifwanden toe te passen, wordt er een luxe tuinkamer gecreëerd. Dankzij de glazen schuifwanden kunt u nóg langer van uw tuin genieten. Wanneer het koud of winderig is, houdt u de schuifwanden dicht en bij mooi weer schuift u de glazen panelen eenvoudig open. Hiermee vermindert u de last van de wisselvalligheid en onvoorspelbaarheid van het weer. 

 

Opties terrasoverkapping

Zoals u ziet zijn er dus verschillende opties waar u uit kunt kiezen, zoals verschillende materialen, kleuren en merken, een vrijstaande veranda of voor een veranda aan huis. Al deze factoren beïnvloeden de prijs van een terrasoverkapping. Ook kunt u kiezen voor een terrasoverkapping met zonwering en glazen schuifwanden toevoegen. Met al deze opties maakt u het leven in uw tuin nog aangenamer. Twee linkerhanden dus op zoek naar een terrasoverkapping inclusief montage? U kunt uw terrasoverkapping laten plaatsen door Style Garden. 

 

Ontdek alle mogelijkheden van een Weinor terrasoverkapping of een Verasol terrasoverkapping bij Style Garden.

Afspraakformulier Virtuele tour bekijken  Contactformulier

 

Terrasoverkappingen