Veranda's / Terrasoverkappingen

Style Garden levert veranda’s / terrasoverkappingen van de merken Verasol en Weinor. Hierdoor bent u van kwaliteit verzekerd. Bekijk hieronder de mogelijkheden van deze merken en ontdek welke overkapping het beste bij u past. Wij bieden terrasoverkappingen in verschillende prijsklassen. Neem contact met ons op, vraag direct een offerte aan of bezoek onze inspirerende showroom in Doorn.

Verasol veranda's

Terrasoverkappingen 

Verasol assortiment

Weinor veranda's

Terrasoverkappingen

 

Weinor assortiment

Contact

Wilt u meer informatie?
Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier.

Contactformulier

Openingstijden

  •  Maandag gesloten
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16:00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl

De voordelen van veranda / overkapping

Een veranda wordt ook wel een overkapping of terrasoverkapping genoemd. Met een veranda geniet u nog langer van het buitenleven omdat u in het voor- en najaar lekker beschut in de tuin of op het terras kan zitten. Onze veranda's zijn leverbaar in verschillende typen (met glas, kunststof of polycarbonaat) en zijn verkrijgbaar in meerdere prijsklassen.

 

Aluminium veranda
Een aluminium veranda heeft verschillende voordelen. Zo heeft het materiaal een luxe en vooral strakke uitstraling. Daarnaast is het gebruik van aluminium ook een duurzame keuze, zeker wanneer het materiaal voorzien is van een poedercoating gaat aluminium erg lang mee. Daarentegen heeft het materiaal weinig onderhoud nodig. Aluminium roest niet en trekt ook geen schimmels of ongedierte aan. Het enige onderhoud is dat de overkapping af en toe schoon gemaakt moet worden. Een ander voordeel is dat aluminium licht van gewicht is. Daardoor zijn er weinig staanders nodig wat een ruimtelijke uitstraling geeft. Dit zorgt voor maximale lichtinval en leefruimte. 

 

Ontdek alle mogelijkheden voor uw verandaproject bij Style Garden.

Offerteformulier Virtuele tour bekijken  Contactformulier

 

Terrasoverkappingen