Wanden en deuren

Style Garden levert wanden en deuren van de merken Verasol® en Weinor. Hierdoor bent u van kwaliteit verzekerd. Bekijk hieronder de mogelijkheden van beide merken en ontdek welke glasschuifwanden het beste bij u passen. Ook voor garagedeuren van Roma en voor wand accessoires bent u bij Style Garden aan het juiste adres.

 

Verasol glasschuifwanden

Met de Verasol glasschuifwanden kunt u uw veranda afsluiten en wind- en waterdicht maken. Zo kunt u nog langer genieten van het buitenleven en van uw tuin. De glasschuifwanden bestaan uit 10 mm dik veiligheidsglas met maximaal doorzicht. Hierdoor gaat het open effect van uw veranda niet verloren en behoudt u maximaal contact met uw tuin. 

 

Weinor W17 Easy glasschuifwanden

De Weinor W17 Easy glasschuifwand is een glazen schuifwand die op maat gemaakt wordt. Hierdoor zijn er veel opties en mogelijkheden beschikbaar. De Weinor glazen schuifwanden zijn ook achteraf probleemloos in te bouwen. 

 

Roma garagedeuren 

Roma heeft twee soorten garagedeuren: de Roma roldeur en de Roma laagplafonddeur. Beide garagedeuren hebben veel mogelijkheden. Het verschil tussen deze twee deuren is dat het pantser van de roldeur langs het plafond omhoog schuift in plaats van dat het oprolt. 

 

Zijwanden van Verasol

De Verasol zijwanden zijn uitgevoerd in aluminium rabatdelen in combinatie met polycarbonaat. Deze wanden zijn leverbaar in standaardmaten, maar zijn ook op maat verkrijgbaar. Met de zijwanden van Verasol kunt u uw veranda afsluiten om meer beschutting te creëren. 

 

Contact opnemen   Afspraak maken 

 

Verasol glasschuifwanden

wanden en deuren 

Verasol® wanden

Weinor W17 Easy glasschuifwanden

wanden en deuren

 

Weinor wanden

Sunparadise wanden

 

Sunparadise wanden

Wanden: accessoires

wanden en deuren

 

Accessoires: wanden

Garagedeuren

wanden en deuren

 

Garagedeuren

Contact

Wilt u meer informatie?
Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier.

Contactformulier

Openingstijden

  •  Maandag alleen op afspraak
  •  Dinsdag 10.00 : 17:00
  •  Woensdag 10.00 : 17:00
  •  Donderdag 10.00 : 17:00
  •  Vrijdag 10.00 : 17:00
  •  Zaterdag 10.00 : 16.00

Bezoekadres

Langbroekerweg 1
3941 MS Doorn
T: +31 (0)343 44 55 20
E: info@stylegarden.nl