Taste 4SO Emma set van 2 salontafels latte, 65 en 80 cm. Ø printed keramiek / teak top Taste 4SO
Terug naar het overzicht

Artikelnummer: 91508
Omschrijving

Taste 4SO Emma set van 2 salontafels 65 en 80 cm Ø printed keramiek / teak top

De Taste 4SO Emma salontafel set is een mooie combinatie van twee salontafels in verschillende hoogtes en met verschillend tafelblad. Het onderstel van de Emma salontafels bestaat uit drie aluminium poten die van binnen naar buiten staan. De mooie latte kleur geeft een warme uitstraling aan de salontafels. De tafel van 80 ø cm heeft een teakhouten top, en de kleinere tafel van 65 ø cm heeft een mooie, keramiek top.

Hier zijn enkele kenmerken die deze salontafels tot een must-have maken:

  • 5 jaar garantie: Zorgeloos genieten door onze royale garantie van 5 jaar.
  • Hoge kwaliteit teakhout: Het teak tafelblad is gemaakt van hoogwaardig teakhout, bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid.
  • Minimalistisch design: Het minimalistische ontwerp past perfect in diverse buitenomgevingen en voegt een eigentijdse uitstraling toe.
  • Natuurlijke uitstraling: De combinatie van teakhout, keramiek en het latte, aluminium frame geven deze tafels een natuurlijke en stijlvolle uitstraling.
  • Robuust, kan tegen een stootje: Deze tafels zijn gebouwd om dagelijks gebruik en de elementen te weerstaan, waardoor ze lang meegaan.

De Taste 4SO Emma salontafels zijn de perfecte aanvulling voor uw buitenruimte en voegen zowel stijl als functionaliteit toe. Bestel deze set vandaag nog en verrijk uw tuin, terras of veranda met klasse en gebruiksgemak!

Onderhoud van teak

Teakhout is zeer geschikt voor buitengebruik en bestand tegen weersinvloeden. Echter adviseren wij het hout regelmatig te onderhouden voor een mooie uitstraling. Onbehandeld wordt teakhout grijs en lichter van kleur en is tevens vatbaar voor vlekvorming. Met de onderhoudsmiddelen van 4 Seasons Outdoor houdt u uw teakhouten meubelen eenvoudig in topconditie!

Prijs is inclusief BTW
€ 679,-
€ 579,00