4 Seasons Montana eettafel 240x103 Barrel ceramic top met Teak onderstel 4 Seasons Outdoor
Terug naar het overzicht

Artikelnummer: 17036+17035
Omschrijving

De Montana keramiek Terrazzo dining tuintafel is van het merk 4 Seasons Outdoor.
De tuintafel bestaat uit een Keramisch blad van 240x103 cm en een fsc teak onderstel.
Wij geven 5 jaar garantie op de Montana keramiek tafel.

prachtige designtafel 

Ben je op zoek naar een prachtige design tafel met een unieke uitstraling? Wellicht is de Montana keramiek Terrazzo dining tuintafel geschikt.

De Montana keramiek tuintafel is uitgevoerd met een prachtige keramische plaat van 240x103 cm. Zoals je op de foto's kunt zien heeft het blad een unieke uitstraling door zijn kleuren en patronen. In combinatie met het onderstel van teakhout maakt dat deze tafel een zeer luxueuze uitstraling heeft. 

Het voordeel van een keramisch blad is dat je hier niet meer naar om hoeft te kijken. Het blad is krasbestendig, hitte bestendig en zal niet gaan verkleuren. 

Onderhoud

De Montana tafel heeft zoals hierboven al omschreven geen onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tafel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. De tafel zal dan langer meegaan en het scheelt schoonmaken van het voorjaar.
Het onderstel is gemaakt van teakhout, dit zal mooi gaan vergrijzen door de zon. Wil je dit niet dan adviseren wij om de tafel met teak protector te behandelen. 

Prijs is inclusief BTW
€ 2.388,-
€ 2.035,00