Happy Cocooning Vuurtafel Bowl
Terug naar het overzicht

Artikelnummer: Bowl happy Cocooning
Omschrijving

Happy Cocooning brengt met zijn Cocoon Tables de gezelligheid van een kampvuur naar de tuinen en balkons van Europa. Door het gebruik van een gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. De Cocoon Tables zijn gemaakt van het oersterke en weerbestendige composiet en verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Geniet buiten van gezelligheid, licht en warmte, zónder vonken of rook.


Happy Cocooning vuurtafels, Cocoon tables en Cocoon haarden

Heerlijk genieten in de tuin? Dan kan een Happy Cocooning vuurtafel niet ontbreken. Happy Cocooning draagt bij aan een stuk terrasbeleving. Of dat nu is in je eigen tuin of bij een restaurant, een 'Cocoon table' zorgt direct voor meer sfeer en geeft een luxer gevoel aan de omgeving. De Cocoon tables zijn trendy vuurtafels met een ingebouwd gasvuur. De vuurtafels van Happy Cocooning zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten, zoals composiet en aluminium.

 

Zoals Happy Cocooning zelf zegt "The best things are meant to be shared". Wacht niet langer en bestel je luxe Happy Cocooning vuurtafel direct!

 

Prijs op aanvraag